Pinacolada vruchtenmix thee

Vruchtenthee

€ 3,75
Rooibos Weense Ananas Citroen Sorbet

Weense Ananas Citroen Sorbet

€ 4,10
Bestellen
Sencha Appel/Kiwi

Groene thee

€ 3,90

Vruchtenthee

Ben je op zoek naar vruchtenthee?
 
Vruchtenthee is een caloriearme, cafeïnevrije verfrissende thee voor elk moment van de dag.

Wat is vruchtenthee

Vruchtentheeën zijn er in vele smaken en soorten. De basis bestaat voor het grootste deel uit gedroogde vruchten, fruit en/ of olie met of zonder extra toegevoegde aroma’s voor een betere smaak. Vruchtenthee bevat veel vitaminen en mineralen. Door zijn verfrissende smaak is een vruchtenthee een ideale cafeïnevrije dorstlesser, welke zowel heet als koud te drinken is. Door een combinatie van fruit, bloemen en besjes bevat vruchtenthee veel vitaminen en mineralen. Daarnaast smaken en ruiken ze heerlijk!

Is vruchtenthee wel echte thee?

Eigenlijk is vruchtenthee geen echte thee. Thee is officieel afkomstig van de Camelia Sinensis plant.  Feitelijk gezien is vruchtenthee dus geen echte thee, tenzij ze als basis Camellia Sinensis bladeren bevatten en alleen op smaak worden gebracht met fruit en/of vruchten.

Ook lekker als IJsthee

Vruchtenthee is niet alleen warm, maar ook als IJsthee te drinken. Belangrijk om te weten is dat IJsthee geen koud geworden thee is. De lekkerste IJsthee krijg je door de vers gezette (drie keer zo sterk als anders) vruchtenthee te gieten in een glas die grotendeels is gevuld met brokken ijs. Door het schrikeffect dat vervolgens ontstaat tussen heet en koud blijven de werkzame bestanddelen, kleur en de aroma’s volledig behouden.